Kepada Pencari Kehidupan Senang!
(Lebih tepat lagi kepada sesiapa yang mahu duit senang atas angin tetapi malas untuk bekerja lagi!…)

Tiba Masa Untuk Saya Mendedahkan "Rahsia Segala Rahsia RM10 Saya", Iaitu Cara Termudah Dan Paling Sempoi Sekali Untuk Melihat RM10 Masuk Bertubi-tubi Setiap Saat Ke Dalam Akaun Maybank Anda (Sehingga RM20,000 Sebulan!) Dengan Hanya Modal RM50 Sahaja!

Teknik ini khas untuk mereka-mereka yang MALAS KERJA sahaja. Jika anda rajin kerja setiap hari dari jam 8 pagi ke 7 malam, maka teknik ini tidak sesuai langsung untuk orang-orang yang rajin kerja seperti anda. Jika anda malas kerja dan tiada modal sesen pun... teknik ini cukup sesuai sekali untuk orang seperti anda!

Khas Daripada: Amee
Lokasi Rahsia: Rembau, Negeri Sembilan
Tarikh: Khamis, 17 April 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Kawan-Kawan Semua,

Tunggu, jangan ke mana-mana! Secara ikhlas saya hanya ingin meminta - 10 saat dari masa anda yang cukup berharga ini untuk membaca mesej penting saya seperti di bawah. Mesej ini mungkin jawapan kepada segala masalah kewangan yang anda sedang alami selama ini.

Saya tahu mungkin anda pernah lihat halaman web sebegini. Mungkin anda pernah membeli sesuatu dan mencubanya tetapi tidak mendapat apa-apa hasil yang diharapkan dan diidami. Mungkin teknik yang diberi terlalu susah dan anda hanya seorang yang baru masuk Internet.

Saya faham dan tahu benar keadaan anda kerana saya sendiri pernah mengalaminya. Masalahnya terlalu banyak halaman web menjanjikan bermacam-macam bergunung-gunung tetapi satu pun tidak boleh pakai. Mesej ini saya janji lain sekali dari itu semua!

Bagaimanapun, anda tentu berminat sekali jika saya memberitahu rahsia pemalas saya sendiri bagaimana dengan hanya RM50 sahaja, akan membuahkan berganda-ganda pendapatan (dalam bentuk RM10 setiap saat) masuk setiap hari. Ya… setiap hari… tak henti-henti, datang sendiri sahaja tanpa perlu lakukan apa-apa. Apa yang anda perlu lakukan hanya 5 langkah rahsia yang akan membantu duit RM10 bertubi-tubi dari sana sini. Anda mesti hairan macam mana punya banyak duit boleh masuk akaun Maybank anda.

Anda pasti mengeleng-geleng kepala dan tergaru-garu pelik melihat bagaimana duit RM10 datang bertubi-tubi ke dalam akaun Maybank anda seperti di bawah…

Duit RM10 Masuk ke akaun Maybank saya dalam sehari sahaja!!

Percayalah, saya telah menjumpai RAHSIANYA. Dan yang lebih mengajaibkan lagi… rahsia ini begitu mudah sekali. Kalau saya cakap dan bagitau anda…mungkin ambil masa 10 minit untuk ceritakan segala-galanya. Kalau saya tulis e-book, mungkin ambil 10 muka surat sahaja untuk menceritakan langkah-langkah rahsia saya ini!

Dan percayalah – ini langkah-langkah yang saya sendiri telah gunakan untuk menjana mesin wang orang malas yang paling ajaib di Internet sekarang ini.

Tetapi, saya tahu… anda mungkin kurang yakin kerana tidak mengenali siapa saya. Saya faham sekali dengan kebimbangan anda. Kerana di Internet hari ini sudah terlalu banyak orang-orang atau guru-guru atau program-program skim cepat kaya yang menjanjikan segala-segalanya semata-mata untuk dapatkan wang hasil kerja anda siang malam selama ini tetapi hasil tak nampak-nampak sehingga hari ini. Jadi, biar saya perkenalkan diri saya kepada anda supaya anda tahu bagaimana saya hasilkan surat ini kepada anda.

"Kisah Hidup Saya Sebagai Iktibar..."

Nama saya ialah Amee. Umur baru sahaja memasuki 35 tahun. Pendidikan saya hanya setakat SPM sahaja. Terlebih dahulu – biar saya terus terang jelaskan bahawa saya adalah seorang PEMALAS. Saya tidak malu untuk mengakui hakikat ini kerana sebenarnya rahsia untuk sesiapa menjadi kaya di dunia ini ialah dengan menjadi seorang pemalas dan bodoh.

Tetapi bukankah anda sering dengar – orang yang pandai sahaja akan menjadi kaya raya dan berkuasa di dunia ini. Tidak! Saya akan buktikan kepada anda mengapa cara untuk menjadi kaya di dunia ini adalah dengan menjadi seorang pemalas dan bodoh!

Tetapi sebelum itu, baik saya teruskan cerita mengenai diri saya. Cerita ini adalah cerita lama yang hanya diketahui oleh keluarga dan beberapa rakan karib saya sahaja. Jadi, jika anda mendapat surat ini bermakna anda antara yang pertama membacanya.

Saya juga sama seperti anda sebelum ini. Hidup memang susah… duit gaji masuk… belum sempat pukul 5 petang dah habis untuk bayar segala perbelanjaan seperti sewa rumah, instalment motor, makan minum bini dan anak-anak, yuran belajar anak-anak dan macam-macam lagi lah.

"Jadi kenapa perlu anda dengar dari saya?"

Kerana saya juga sama seperti anda. Sebelum ini, saya tiada sebarang ilmu komputer dan pengalaman untuk melakukan apa-apa kerja.

Bagaimanapun, berkat kesabaran menunggu untuk mendapat ilham dari Tuhan, saya telah menjumpai satu formula yang cukup mudah untuk menjana pendapatan bulanan di Internet yang jauh melebihi kebanyakan eksekutif syarikat-syarikat yang tersenarai di Bursa Saham Malaysia!

Dengan hanya bermodalkan RM50 sahaja...

Saya menjumpai formula gila ini semasa melayari Internet. Apa yang di minta adalah untuk melakukan 5 langkah sahaja dan duit RM50 untuk mencuba teknik gila babi ini.

Mula-mula saya agak berhati-hati dan tidak mahu kehilangan RM50 ini semata-mata membaca satu teknik di dalam e-mail saya. Kemudian saya terfikir, bodoh sangatkah saya ini untuk sekadar mencuba. Bukannya macam kehilangan RM50 ini akan menyebabkan saya kehilangan segala-galanya. Hanya RM50 sahaja dan mungkin duit RM10 akan berduyun-duyun menjunam masuk ke akaun Maybank saya tak henti-henti. Betul ke ni? Ahhh... cuba sahaja lah! Mana tau?

DAN memang betul sekali seperti apa yang e-mail yang saya terima itu cerita. RM10 masuk tak henti-henti, sebaik saya mencuba teknik gila ini!

Dan lebih menyeronokkan, ia hanya mengambil masa hanya dalam 10 minit sehari untuk menjana dalam RM20,000 ke RM30,000 (mungkin lebih lagi) sebulan!

Sudah 6 bulan saya jalankan teknik rahsia ini...

Berhari-hari dan berbulan-bulan lamanya saya menggunakan teknik terbaru ini untuk menjana pendapatan mudah di Internet. Dalam sehari sahaja saya boleh dapat antara RM200 ke RM500... ya dalam sehari sahaja! Dan yang lebih menyeronokkan, ia semakin meningkat dari hari ke hari. Ini semua dari hanya melakukan 5 langkah dalam formula rahsia ini.

Dengan duit terkumpul dari teknik ini, saya sudah dapat membeli kereta Toyota Avanza baru untuk keselesaan saya dan keluarga dan juga membeli rumah baru yang lebih besar. Senang sikit kalau raya orang nak datang. Kami sekeluarga juga akhirnya dapat pergi melancong ke Langkawi dan mencuba makanan restoran Ramli di Langkawi yang cukup enak sekali.

Sudah boleh bersara...

Akhirnya memandangkan duit Internet ini datang tidak berhenti-henti dan nampak semakin meningkat hari demi hari, saya pun membuat keputusan untuk sekadar rehat sepanjang hari dan tidak mahu melakukan apa-apa lagi. Tidak perlu risau untuk bangun pagi-pagi lagi atau dimarahi oleh bos tak tentu pasal kadang-kadang.

Keputusan saya memang tepat sekali - sekarang sepanjang hari saya duduk di rumah sahaja dan menekan butang satu KLIK sahaja untuk lancarkan operasi mesin duit saya.

Kerja saya sepanjang hari adalah melihat Maybank2u untuk melihat berapa banyak duit masuk setiap hari. Anda juga boleh jadi seperti saya... Saya jamin!

Bayangkan jika anda seperti saya...

Saya cerita sedikit sebanyak, dalam sehari kehidupan saya yang cukup mudah sekali...

Pagi-pagi saya bangun dan terus ke surau sembahyang Subuh dan dengar tazkirah beberapa jam.

Balik rumah sementara anak-anak bersiap, saya login ke akaun Streamyx saya dan periksa email. Saya login sekejap ke Maybank2u untuk lihat berapa banyak wang RM10 telah masuk. Wow... banyaknya!


Saya tekan butang supaya software berjalan
dan makan nasi lemak yang isteri masak dan menghantar anak-anak ke sekolah dengan Toyota Avanza baru saya.

Balik dari menghantar anak, saya kembali semula ke komputer untuk login ke Maybank2u untuk melihat berapa banyak lagi wang telah masuk ke akaun saya. Lumayan! Pendapatan pagi itu sahaja sudah seolah-seolah pendapatan sebulan semasa berkhidmat dalam tentera dahulu.

Kemudian, saya pergi ke pasar dan lepak-lepak di kedai kopi di pekan Rembau ini sambil berborak-borak dengan kawan-kawan bercerita tentang hal ehwal politik dan lain-lain.

Tengah hari ambil anak di sekolah dan balik rumah untuk makan tengah hari masakan isteri yang enak-enak. Petangnya, saya bawa anak berjalan-jalan menghirup udara segar taman. Duit sedang masuk akaun bank saya semasa melakukan ini!

Balik sahaja... sudah RM600 dapat dijana. Semua atas angin... semasa saya sedang berjalan-jalan dan melakukan benda lain!

Maklumat atas berdasarkan rakaman hidup saya pada 18 Ogos 2009, beberapa hari sebelum puasa.

Setiap hari saya menerima notifikasi demi notifikasi apabila membuka email untuk melihat duit masuk punya banyak seperti di bawah:

Notis Dari Maybank2U ke akaun Yahoo Saya... Wow, banyaknya:)

Saya bocorkan sedikit teknik rahsia saya...

Berikut sedikit bagaimana saya dapat jana RM500 (dalam RM10 banyak-banyak) setiap hari:

Langkah 1:
Saya gunakan software di sebelah. Klik sahaja dan dia akan berjalan sendiri..
--> (anda boleh install software ini di komputer anda)

Anda perlukan Windows XP atau Windows Vista supaya software ini dapat berjalan lancar. Jika anda menggunakan komputer di cyber cafe, minta kebenaran tuan punya cyber cafe untuk install software ini. Kemudian anda perlu klik pada "Start" dan ia akan berjalan. Biarkan ia berjalan beberapa jam untuk menjalankan tugasnya sendiri dan secara automatik!

Langkah 2:
Gunakan program Excel spreadsheet atau Google spreadsheet untuk memproses file dari software atas
-->(anda boleh menggunakan apa-apa program spreadsheet untuk operasi ini)

Kemudian saya pasang program "ASAP Utilities" di dalam program spreadsheet anda. Program ini penting untuk membolehkan saya lakukan operasi rahsia saya.

Langkah 3:
Masukkan satu kod mudah dan cukup "rahsia" sekali sebelum anda melancarkannya.
-->(anda hanya perlu Copy dan Paste kod rahsia saya ini)

Minta maaf... saya tidak dapat bercerita panjang mengenai kod rahsia saya ini. Yang pasti kod ini akan membantu anda menghalakan duit ke dalam akaun Maybank anda.

Jangan tanya bagaimana, tetapi ia berkesan sebagai kompas supaya duit dapat mencari jalan menghala ke akaun Maybank anda.

Saya telah menggunakan kod rahsia ini dengan begitu berkesan sekali.

Tiba masa anda pula!

akaun Maybank sayaLangkah 4:
Periksa Maybank2u dan lihat berapa banyak duit berjaya masuk ke akaun anda.
-->(anda boleh periksa sekali setiap hari)

Tidak perlu risau, anda bukan tanam modal atau apa-apa. Hanya perlu periksa akaun Maybank anda untuk lihat duit atas angin masuk akaun anda. Ia mudah, cepat dan berkesan!

Langkah 5:
Ketawa riang melihat orang bijak pandai lain bekerja keras sepanjang hari
sementara anda yang pemalas dan tiada pendidikan mendapat pendapatan sehari 10 kali ganda dari mereka! Orang malas seperti anda yang kaya raya di bumi ini!

Minta maaf. Hanya pemegang akaun Maybank saja boleh menggunakan teknik rahsia pencetak duit ini!

Sanggup Tak Anda Keluar Modal RM50 Untuk...

Saya ingin bertanya kepada anda sekarang... sanggupkah anda keluarkan modal sebanyak RM50 sekarang juga untuk mengetahui teknik rahsia saya ini supaya anda juga dapat menjana pendapatan tidak henti-henti RM10 setiap satu saat sehingga terkumpulnya RM20,000 sebulan di dalam akaun Maybank anda. Saya tidak boleh cakap dari mana duit RM10 ini datang. Tetapi saya boleh sekadar mengatakan yang ia akan datang dari pelbagai sumber-sumber yang anda sendiri tidak akan tahu.

Jika anda tidak sanggup untuk keluarkan modal sekadar RM50 untuk mendapatkan ilmu yang akan mengubah hidup anda dan keluarga anda sebaik anda membacanya... saya tidak tahu apa yang hendak cakap lagi... Anda perlu salahkan diri anda sendiri kerana tidak mahu mencuba teknik rahsia ini semata-mata kerana kedekut RM50 anda itu!

 

Teknik Malas Kerja

Ambil Masa 10 minit untuk membaca buku saya...

Saya telah tulis segala-galanya dalam 10 mukasurat sahaja! Ia ringkas, mudah difahami dan boleh dimulakan terus selepas anda membacanya. Sebenarnya, saya malu untuk kata naskah saya ini adalah sebuah buku kerana ia terlalu nipis dan ringkas.

Mungkin nipis dan ringkas, tetapi teknik itu sendiri sebegitu. Tidak banyak yang dapat diceritakan kerana ia begitu mudah sekali! Saya malas untuk tulis panjang-panjang!

Dengar Dari Pembeli-Pembeli Yang Telah Mencuba Teknik Ini...

"Encik Amee,

Saya menulis email ini untuk memberitahu yang saya sangat berpuashati dengan program Malas Kerja ini.

Segan juga nak mengaku, tapi saya berhutang keliling pinggang. Tiap bulan tak cukup duit, jadi kena berhutang untuk bayar hutang. Tak la banyak mana, tapi bila hutang yang sikit tu pun tak mampu nak bayar, bayangkan. Jumpa peminjam semua sindir-sindir. Tekanan yang saya rasakan, Allah saja yang tahu.

Saya menyertai program ini sebab terdesak, dan sebab harganya yang murah. Dengan melipatgandakan usaha, pada hari kedua je saya dah dapat kumpulkan sejumlah RM800! Syukur alhamdulillah. Baru aje sertai program ini, saya dapatlah selesaikan sikit-sikit hutang-hutang saya yang tertunggak hampir 6 bulan. Hilanglah rasa segan saya sebelum ni.

Terima kasih kerana sudi berkongsi peluang."

- Ismail Hamzah
Peniaga
Kedah


"Hi Amee,

Hebat! Memang berbaloi sungguh saya mencuba...

Saya dah lama tercari-cari bisnes yang boleh buat secara part time dan fleksibel masanya. Bisnes ni modal dia kecik aje tapi untung berlipat ganda.

Saya buat promosi-promosi saya sendiri secara online dan offline. Semakin hari semakin banyak duit yang masuk nampaknya.

Hasil yang saya dapat setakat ni Hari Pertama RM300, Hari Kedua RM310, Hari Ketiga RM430! Kalau terus menerus macam ni, kaya la saya tak lama lagi:)

Terima kasih banyak-banyak..."

- Khairun Nisa Zaidi
Pegawai Eksekutif
Pasir Gudang, Johor

Setakat ini testimoni yang saya terima adalah positif.
Tiada satupun yang tidak suka...

Tup-tup ari ni ada duit masuk lak, power tul...

      

— Zamri Rahman
Pegawai Kerajaan
Kuantan

 

 

 

 

"Saya ni dah cuba macam-macam bisnes online sebelum ini. Tak pernah jumpa yang betul-betul buat duit, banyak kencing je. Ada yang harga mahal nak mampos tapi isi tah hapa-hapa, yang suruh keluarkan modal yang besar dari harga join pun banyak. Paling teruk, dah keluarkan modal semua, dapat pulangan lagi sikit dari modal yang keluar.

Dapat link site awak dari email sapa tah... Kecik jer modal kan, apa salah cuba. Mula-mula try tengok takde respon, ingat dah kena scam dah... Tup-tup ari ni ada duit masuk lak, power tul.

Hehehe... Mekasih le.."


Dah 3 hari saya dapat duit free...

"Halo Abang Amee...

Ni saja email nak ucap thank you! Masuk hari ni, dah 3 hari saya dapat duit free... Haha.. Saya ingat 2 minggu lagi dah boleh dapat RM4,000. Senang rupanya nak buat duit kat internet ni rupanya, ingat susah sangat..."

— Aidil Zailani
Pelajar Kolej
Hulu Langat


Hari pertama dah balik modal, dapat RM140, dan lepas 3 hari dah dapat kumpul RM700...

     

— Rahman Daud
Kerani Pos
Bagan Serai


"Pada mulanya saya cuma mengharapkan untuk mendapat pendapatan tambahan dalam RM600 untuk membayar sewa rumah dalam masa terdekat ni.

Saya membuat apa yang anda ajarkan dan lakukannya secara istiqamah.

Alhamdulillah, hari pertama dah balik modal, dapat RM140, dan lepas 3 hari dah dapat kumpul RM700.

Terima kasih!"


Paling penting pulangannya cepat...

"Saudara Amee, dah terlalu lama saya mencari program seperti ini. Dan terus-terang saya katakan program saudara adalah antara yang terbaik pernah saya jumpa setakat ini.

Modalnya kecil, kerjanya sedikit, senang dipraktikkan dan yang paling penting pulangannya cepat... Saya dapat pulangan yang lebih dari modal saya pada hari ke 3..."

— Tony Paulus
Tawau


Sekarang sudah dapat 20 30 satu hari...

      

— Sathhiya
Kajang

 

"Abang, saya dulu kerja kilang... 6 bulan saya eksiden tak boleh kerja...

Baru belajar cari duit dalam internet kawan saya ajar. Tapi saya modal tak besar. Tempat lain barang mahal, abang punya murah...

Saya cuba buat sikit sikit macam abang ajar... Sekarang sudah dapat 20 30 satu hari sudah cukup. Lain hari saya buat kuat kuat. Thank you."


Tunggu apa lagi, cepat sebelum terlambat....

Sudahkah anda bersedia untuk mengucapkan selamat tinggal kepada boss anda, berhenti dari memandu ke tempat kerja, dan bekerja dari rumah sahaja (atau tidak perlu bekerja lagi) mengikut jadual suka hati anda sendiri?

Jika anda sudah bersedia untuk hidup yang bebas dari segala masalah kewangan dengan hanya bekerja dari rumah dari bilik tidur anda, anda memang telah menemui jalannya di sini.

Jika saya sudah berjaya melakukannya, ANDA JUGA PATUT BOLEH MELAKUKANNYA!

Tawaran RM50 ini akan berakhir pada Jumaat, 18 April 2014, kemudian penjualan teknik rahsia saya ini akan dihentikan buat selama-lamanya. Cara untuk menjamin anda mendapat teknik rahsia penjanaan RM10 setiap saat ini adalah dengan melakukan tempahan sekarang juga!


Tempah Sekarang!!

Yang benar,

Amee

Amee
Mentor Anda Yang Paling Pemalas Sekali



P.S.
 RM50 sebenarnya macam duit celah gigi untuk kebanyakan kita. Jangan kerana semata-mata RM50 sahaja anda ketinggalan peluang untuk menjana duit yang tidak henti-henti masuk ke akaun Maybank anda. Amaran saya kepada anda... jangan menangis tak berlagu kalau terlepas peluang keemasan ini!

P.P.S. Untuk berjaya, anda hanya perlu lakukan pembayaran RM50, terima buku panduan 10 mukasurat saya, sekadar baca dalam 10 minit dan lakukan sebijik-bijik macam yang saya cerita. Insya-Allah, duit RM10 akan masuk bertalu-talu ke dalam akaun Maybank anda.

P.P.P.S. Teknik rahsia saya ini hanya sesuai untuk pemegang-pemegang akaun Maybank sahaja. Buku saya yang mengandungi teknik ini ditulis dalam Bahasa Melayu 100% dan hanya boleh dipraktikkan di bumi Malaya sahaja! Tiada jaminan ia boleh berjalan jika anda berada di luar Malaysia. Satu lagi - ia sesuai jika anda seorang pemalas!

 

Penafian Pendapatan | Tempah Sekarang | Jadi Affiliate | Hubungi Saya

Hakcipta Terpelihara 2014